OM OSS
Sonia Ibrahim Nilsen Fysioterapeut

SONIA IBRAHIM NILSEN


FYSIOTERAPEUT • DAGLIG LEDER • EIER


Sonia Ibrahim Nilsen startet opp Vitum fysioterapi i september 2018 og har jobbet som fysioterapeut og daglig leder her siden.  Hun tok fysioterapeututdannelsen i Esbjerg i Danmark, og har erfaring som fysioterapeut fra privatpraktiserende praksis på et legekontor og fra ulike avdelinger på sykehus, blant annet nevrologisk- og lungeavdeling.  Hun har kurs i personlig trening og i nålebehandling. 

Sonia skriver blogg for Vitum fysioterapi. På bloggen kan du finne mange tips til hva du kan gjøre noe smerter melder seg, enkle grep du kan gjøre for et sunnere liv, treningstips og mye mer. Trykk på knappen under for å ta en kikk!

Om Vitum Fysioterapi

Vitum Fysioterapi på Laksevåg senter

VITUM FYSIOTERAPI


Vitum fysioterapi er en klinikk hvor du kan få fysioterapeutisk undersøkelse og behandling, massasje av en autorisert fysioterapeut, og råd, veiledning og instruksjon i trening som på en trygg måte skal gjøre deg sterk og  forebygge smerter. Les mer om de ulike tjenestene vi tilbyr på siden "Tjenester og priser" og les om hva en fysioterapeut kan hjelpe deg med på siden "Fysioterapi og behandling".


Vitum fysioterapi startet på Laksevåg senter i Bergen september 2018. Siden den gang har vi tatt imot pasienter og kunder i alderen 12 år og opp. Vi er en privatpraktiserende klinikk, som betyr at du betaler hele behandlingen selv, og får time innen svært kort tid - enten samme dag eller dagen etter. Våre priser på fysioterapi ligger på mellom 460-570,- pr behandling. Å få time raskt kan være viktig for å unngå kroniske smerter, forverring av plagen og sykemelding. 


Mange spør oss hva en fysioterapeut kan hjelpe med. Vi behandler smerter i muskel-, skjelett- og nervesystem. Det vil si at hvis du har fått smerter eller plager i muskler, skjelett, nerver, sener, bindevev og leddbånd kan en fysioterapeut hjelpe deg med dette. Vi jobber med akutte plager, smerter som har kommet gradvis, rehabilitering etter operasjon eller sykehusinnleggelse, og med plager som følger av livsstilssykdommer. Er du usikker på om det er fysioterapi du trenger, kan du bestille deg en 15 minutters gratis konsultasjon hos oss. Dette er en uforpliktende samtale som vi bruker til å kartlegge ditt problem og gi deg råd til hva som er det beste neste skrittet for deg. 

OM OSS